Eero Raittila hallintojohtajaksi 1.2.2017

Toivakan kunnanhallitus valitsi 19.12.2016 kokouksessaan äänin 5 – 2 hallintojohtajan virkaan jyväskyläläisen kauppatieteiden maisteri Eero Raittilan. Hän on tällä hetkellä Jyvässeudun 4H-yhdistys ry:n toiminnanjohtaja. Päätöksen mukaan uusi hallintojohtaja aloittaa virassaan 1.2.2017. Hallitus päätti hallintojohtajan tehtäväkohtaiseksi palkaksi 4000€/kk.

Virkavaali äänin 5 – 2

Eero Raittilaa äänesti Juha Hiekkanen, Irja Lamberg, Kari Parviainen, Marianna Ruokonen ja Sakari Ainali. Vastaehdokkaana ollutta Minna Nikanderia äänesti Paula Keteli ja Jouko Sundvall. Vastaehdokasta esitti Paula Keteli.

Varasijavaali äänin 4 – 3

Varasijalle hallintojohtajan virkaan valittiin hallintotieteiden maisteri, tradenomi Outi Leppäkangas myös äänestyksellä äänin  4 – 3. Outi Leppäkangasta äänesti Juha Hiekkanen, Irja Lamberg, Marianna Ruokonen ja Sakari Ainali. Vastaehdokkaana ollutta Minna Nikanderia äänesti Paula Keteli, Kari Parviainen ja Jouko Sundvall. Vastaehdokasta esitti Paula Keteli.

Lisätietoja kunnanhallituksen pöytäkirjasta: http://www.toivakka.fi/poytakirjat/kokous/2016459-5.HTM

Saatat myös pitää...

Vastaa