Ylen kuntatutka: Toivakan tulevaisuus valoisa

Toivakan kunnan tila on arvioitu Ylen toteuttamassa kuntatutkassa. Sen ajatuksena on mitata mahdollisimman monipuolisesti sitä, miten kunnilla menee. Kuntatutkassa esitetään kunnan tila käyttäen neljää indeksiä: väestökehitystä ja työllisyyttä kuvaava elinvoima, kuntatalouden tilaa kuvaava talous, kuntalaisten terveydentilasta kertova terveys ja kunnan yleisvireyttä ja asukasviihtyvyyttä mittaava ilmapiiri.

Toivakan kunta arvioitiin kuntatutkassa paremmaksi kuin sen naapurikunnat Joutsa, Kangasniemi, Hankasalmi ja Laukaa. Käy katsomassa tarkemmin miltä näyttää Toivakan kunnan kunto ja tulevaisuus ja miten naapurikunnilla menee.

Suora linkki Toivakan kunnan arvioon: http://yle.fi/uutiset/3-9192528#Toivakka

Ylen kuntatutkassa käytettävä aineisto on julkaistu saataville Google Drive -palvelussa. Linkki aineistoon.

Lisäys 30.3.2017 päivitetty kuntatutka

YLE on julkaissut päivitetyn kuntatutkan. Lue siitä lisää tästä artikkelista.

Toivakkalainen

Sivuston ylläpitäjä

Saatat myös pitää...

Sivu yrität löytää ei ole olemassa, tai on siirretty. Käytä valikkoja tai hakua löytääksesi mitä etsit.

Vastaa