Liikuttavia toivakkalaisia palkittu Keski-Suomen Urheilugaalassa

Keski-Suomen liikunta ry palkitsi Keski-Suomen Urheilugaalassa Paviljongissa perjantaina 27.1.2017 toivakkalaisia liikuttajia.

Elämänurapalkinnon sai Toivakan Rivakan kunniapuheenjohtaja Pauli Hintikka.

Toivakan kunnan vuoden 2016 liikuntatekona palkittiin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Toivakan yhdistyksen (Toivakan MLL ry) Apinapuisto-hanke.

Vuoden keskisuomalaiseksi urheilijksi valittiin jyväskylälähtöinen jääkiekkoilija Olli Määttä.

Elämänurapalkinto: Pauli Hintikka

”Perustelut: Pauli Hintikka on tehnyt merkittävän elämäntyön keskisuomalaisen liikuntakulttuurin eteen.

  • Pauli Hintikka on kilpaillut yleisurheilussa, pesäpallossa, suunnistuksessa ja lentopallossa piiri- ja valtakunnan tasolla.
  • Pauli Hintikka on kuulunut 15 vuotta Suomen Urheiluliiton liittovaltuustoon. Hän on suorittanut yleisurheilun kansainvälisen tuomarikortin vuonna 1981 ja on sen jälkeen toiminut lukuisissa kansainvälisissä ja kansallisissa yleisurheilukilpailuissa kilpailunjohtajana sekä tuomarineuvoston jäsenenä.
  • Pauli on ollut SVUL:n Keski-Suomen piirin johtokunnan jäsen 20 vuotta. Toiminut SVUL:n Keski-Suomen piirin yleisurheilujaostossa sekä Keski-Suomen Yleisurheilu ry:ssä yli 30 vuotta, joista suurimman osan ajasta puheenjohtajana.
  • Pauli on on ollut Toivakan Rivakan toiminnassa mukana vuodesta 1961 lähtien ja 18 vuotta vireän yleisseuran puheenjohtajana. Hänet on kutsuttu seuran kunniapuheenjohtajaksi vuonna 2016.
  • Lisäksi Pauli on ollut sekä Toivakan että Jyväskylän Maalaiskunnan liikuntalautakunnan jäsen yhteensä yli 20 vuoden ajan.
  • Pauli on myös hienosti yhdistänyt ammattinsa ja harrastuksensa osallistuessaan aktiivisesti Suomen ja Jyväskylän Poliisiurheiluseuran toimintaan.

Lähteet:

Keski-Suomen liikunta ry nettisivu http://www.kesli.fi/?x254116=388266

YLE Jyväskylä uutinen http://yle.fi/uutiset/3-9427674

Saatat myös pitää...

Vastaa