Kunnanhallituksen esitys: kunta ei rakenna itse palvelukeskusta

Toivakan kunnanhallitus päätti maanantaina 6.2.2017 esittää 20.2.2017 kokoontuvalle valtuustolle, että kunta ei rakenna itse uutta palvelukeskusta.

Adressin luovutuskaan ei muuttanut kunnanhallituksen kantaa

Kokouksen alla palvelukeskuksen rakentamista esittävän adressin kerääjät luovuttivat satoja nimiä sisältävän adressin kunnanhallituksen puheenjohtajalle Sakari Ainalille. Adressiin oli kerättyjä nimiä mm. kauppoissa ja työpaikoissa sekä adressit.com palvelun sivulla. Yksistään nettiadressiin oli kertynyt 90 nimeä ja keräys jatkuu.

Kokouksen aikana Paula Keteli ehdotti, että Toivakan kunta rakentaa vanhusten palvelukeskuksen kunnan omana investointina ja jatkaa toimintaa kunnallisena toimintana ja että osa investoinnista rahoitetaan myymällä Suur-Savon sähkön osakkeita. Kari Parviainen kannatti Paula Ketelin ehdotusta.

Äänestyksen tulos  5 – 2

Kunnanjohtaja Pirkko-Liisa Vesterisen pohjaesityksen puolesta äänesti Sakari Ainali, Irja Lamberg, Juha Hiekkanen, Kari Mäkinen ja Jouko Sundvall. Paula Ketelin muutosesityksen puolesta äänesti Paula Keteli ja Kari Parviainen. Päätös syntyi äänin 5 – 2.

Valtuusto sanoo asiassa viimeisen sanan

Valtuusto tekee asiassa lopullisen päätöksen maanantaina 20.2.2017 klo 18 Toivakan kirjaston salissa. Tilaisuus on avoin yleisölle ja se on katsottavissa suorana Toivakan kunnan Youtube -kanavalla ja myöhemminkin.

Lue päätöspykälä kokonaisuudessaan

Kunnanhallituksen päätöspykälä olla itse rakentamatta palvelukeskusta on luettavissa kokonaisuudessaan pöytäkirjasta kunnan nettisivulta.

Rakentamisen mahdollistava asemakaavamuutosluonnos yleisesti nähtäville

Kunnanhallitus päätti samassa kokouksessa palvelukeskuksen rakentamisen mahdollistavan asemakaavamuutosluonnoksen hyväksymisestä ja sen asettamisesta yleisesti nähtäville. Tämä päätös on luettavissa kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Aiempia juttuja palvelukeskusken rakentamisen päätöksenteosta

https://toivakkalainen.fi/2017/02/02/kunnanjohtajan-esitys-kunta-ei-rakenna-palvelukeskusta/

 

Saatat myös pitää...

Vastaa