Toivakan kuntavaaliehdokkaiden nimet

Kuntavaalien ehdokasasettelu päättyi tänään tiistaina 28.2.2017 klo 16. Kirjoittajan puolueiden edustajilta saamien epävirallisten tietojen mukaan ehdokkaita Toivakassa on yhteensä 52. Viime kunnallisvaalissa 2012 ehdokkaita oli 48 eli lisäystä on neljä ehdokasta. Keskusvaalilautakunta vahvistaa ehdokkasasettelun 9.3.2017, jonka jälkeen ehdokasasettelu on virallinen.

Vihreät uutena puolueena mukaan yhdellä ehdokkaalla

Ehdokkaita asettaneita ryhmiä on nyt seitsemän, kun viime kerralla niitä oli kuusi. Vaaliliittoja ei tiettävästi ole tehty. Vihreät on lähtenyt uutena puolueena pyrkimään mukaan Toivakan päätöksentekoon viime kerralla mukana olleiden Keskustan, Demarien, Perussuomalaisten ja Sitoutumattomien, Kristillisten, Kokoomuksen ja Vasemmistoliiton lisäksi.

Ehdokkaat puolueittain (viime kuntavaalien suuruusjärjestyksessä ja ehdokkaat aakkosjärjestyksessä)

Ehdokastiedot ovat vielä epävirallisia, koska keskusvaalilautakunta vahvistaa ehdokasasettelun 9.3.2017.

Keskusta 20 ehdokasta

Sakari Ainali, Petri Haikkala, Heidi Hakkarainen, Juha Hiekkanen, Juha Houni, Lauri Jaatinen, Jenni Jauhiainen, Riitta Jyrinki, Sinikka Jäntti, Markku Järvenpää, Irja Lamberg, Harri Lemmetty, Pentti Marttinen, Lauri Niemi, Maarit Nieminen (sit), Satu Nummi, Päivi Pitko, Jani Rantanen, Tuija Seppänen (sit) ja Terhi Tähtinen (sit).

Sosialidemokraatit yhdeksän ehdokasta

Ahti Heinonen, Paula Keteli, Esa Kukkonen, Kari Parviainen, Topias Peltonen, Sami Puikkonen, Matti Puttonen, Mari Pynnönen ja Jouko Vanhatalo.

Perussuomalaiset ja Sitoutumattomat 11 ehdokasta

Juha Juusela, Tanja Kainulainen, Päivi Leppänen, Tuija Rinne, Topi Saarelainen, Martti Saari, Suvi Sievänen, Jouko Sundvall, Meiris Suominen, Jorma Tervonen ja Eino Tiihonen.

Kristillisdemokraatit kolme ehdokasta

Teuvo Manninen, Marja-Liisa Paljakka ja Pentti Waldén.

Kokoomus viisi ehdokasta

Markku Ilomäki, Markku Kauppinen, Kirsi Marjakoski, Marianna Ruokonen ja Tuomas Tahvonen.

Vasemmistoliitto kolme ehdokasta

 Matleena Häätylä, Varja Oksanen ja Riku-Matti Rantala.

Vihreät yksi ehdokas

Mikael Vilpponen.

Lue lisää vaaleista Toivakkalainen.fi kuntavaalit -osiosta

Toivakkalainen.fi kertoo lisää vaaleista ja ehdokkaista kuntavaalit -osiossa, joka täydentyy lähiaikoina. Jokaisella ehdokkaalla ja ryhmällä on mahdollisuus omaan sivuun myöhemmin täydentyvässä kuntavaalit– osiossa.

Saatat myös pitää...

Vastaa