Viimeinen puhelinluettelo sittenkin noudettavissa Toivakastakin

Toivakkalaisten postilaatikkoihin juuri jaettu Fonectan viimeisen paperisen puhelinluettelon jakelutiedote ihmetytti. Tiedotteen mukaan Toivakassa ei ole yhtään jakelupaikkaa toisin kuin muissa Keski-Suomen kunnissa.

Palaute auttoi

Lähetin Fonectalle sähköpostia, johon sain nopeasti positiivisen puhelinvastauksen ja tänään myös sähköpostivastauksen. Jakelupaikan puuttuminen Toivakasta johtui tietokatkoksesta ja virhe korjattiin heti.

Jakelupaikkana myös K-Market Perälään torstaista 2.3. alkaen

Toivakkaan avataan jakelupaikka  K-Market Perälään, Toivakantie 30, jossa pieni määrä luetteloita on luvattu olevan saatavissa jo huomenna torstaista 2.3. alkaen. Luetteloita on luvattu toimittaa K-Market Perälään tarvittaessa lisää kysynnän mukaan. Kannattaa noutaa nopeasti itselle tai omaiselle oma kappale, koska luetteloita on rajallinen määrä ja jakelu loppuun viimeistään maaliskuun lopussa.

Viimeinen Keski-Suomen ja koko Suomen paperinen puhelinluettelo

Tänään 1.3. julkaistu Keski-Suomen Keltaiset Sivut ja Puhelinluettelo on Fonectan viimeinen perinteinen painettu paperinen puhelinluettelo koko Suomessa. Jatkossa Fonectan puhelinluetteloa korvaavat palvelut (Fonecta.fi, Fonecta Caller ja 020202 Palvelu) ovat käytettävissä vain sähköisesti.

Luetteloa on yleisesti saatavissa maksutta kaikissa jakelupaikoissa maaliskuun loppuun asti tai niin kauan kuin luetteloita riittää.

Lisätietoa asiasta

Fonectan jakelutiedote:

http://www.keltaisetsivut.fi/jakelu/jakelutiedotteet/2017/keski-suomen-keltaiset-sivutr-ja-puhelinluettelo

YLE Jyväskylän uutinen:

http://yle.fi/uutiset/3-9485388

Saatat myös pitää...

Vastaa