Kuntavaalien superviikonloppu Toivakassa alkanut

Kuntavaalien vaalityön superviikonloppu on Toivakassa alkaneen viikonlopun aikana. Vaalimainoksia on alkanut näkyä mm. torin laidassa, jossa mainonta alkoi jo keskiviikkona 23.3. sekä postilaatikoissa ja yhä ennemmän lehtien sivuilla somea ja muita kanavia unohtamatta. Tulossa on useita vaalitapahtumia.

Perjantai-iltapäivällä Kristillisdemokraatit jo kampanjoivat K-Market Perälän pihalla.

Lauantaina 25.3. klo 11 – 14 Perussuomalaiset, Vasemmistoliitto ja Sosialidemokraatit kampanjoivat K-Market Perälän pihalla ja Kokoomus Perälän aulassa aamupäivän. Tarjolla on ehdokkaiden lisäksi ainakin Perussuomalaisten 100 sankoa, Sosialidemokraattien makkaraa, Vasemmistoliiton leipää ja Kokoomuksen kahvia.

Sunnuntaina 26.3. on kirjastolla puolueiden yhteinen vaalipaneeli klo 15.30 – 17. Sen juontaa Paikallisuutisten päätoimittaja Lea Lerkkanen. Vaalipaneeli on jo toinen Toivakassa ja todennäköisesti myös viimeinen kuntavaaleissa 2017. Ensimmäisen paneelin järjesti kirjastolla 7.3.2017 Toivakan Yrittäjät.

Superviikonloppu jatkuu luontevasti vilkkaana ainakin tiistaina 28.3. klo 16 Toivakkatalolla, jossa Keskustan Toivakan  kunnallisjärjestön järjestämässä tilaisuudessa esiintyy perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula.

Muitakin tapahtumia lienee tulossa, kun ennakkoäänestys alkaa jo keskiviikkona 29.3. ja päättyy tiistaina 4.4. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 9.4. Lue lisää Kuntavaalit 2017 -sivulta

Lisäys sivulle 25.3. Kokoomuksen osallistuminen.

Saatat myös pitää...

Vastaa