Sähkökatko Toivakan keskustassa 26.4.2017 klo 21.57 – 24.00

Sähkökatko osassa Toivakan kirkonkylää alkoi keskiviikkona 26.4.2017 klo  21.57. Sähköttömiä talouksia oli kahdeksassa muuntamopiirissä yhteensä 344. Tilannetta voi seurata reaaliajassa Järvi-Suomen Energian häiriökartalta http://www.jseoy.fi/hairiokartta/

Sähkökatko kesti 21.57 – n 24.00

Sähköyhtiön asiakkaille lähettämän tekstiviesti-ilmoituksen mukaan häiriön odotettiin kestävän klo 24.00 asti, mikä piti hyvin paikkansa. Sähköt palautuivat juuri ennen puoltayötä.

Häiriö saattoi johtua oman arvioni mukaan puuskittaisen tuulen ja märän lumen aiheuttamasta häiriöstä ilmakaapelilinjoissa. Osa kirkonkylän sähkölinjoista on toteutettu ilmakaapelein. Sähköyhtiö on aloittamassa toukokuussa ilmakaapeleiden muuttamisen maakaapeleiksi Toivakan kirkonkylän alueella.

Koko maan sähkökatkotilannetta voi seurata kartalta http://www.xn--shkkatkokartta-5hb40a.fi/#/nyt

Artikkeliä päivitetty 27.4. klo 6.37 mm. tiedolla katkon päättymisestä.

Saatat myös pitää...

Vastaa