Leijonien Markkinahuutokauppa & kirppis Toivakassa la 5.8.2017 klo 10 -15

Lions Club Toivakka järjestää markkinahuutokaupan kirppiksellä täydennettynä lauantaina 5.8.2017 klo 10 -15 Toivakan kirkonkylässä uuden Toivakkatalon ympäristössä osoitteessa Iltaruskontie 2, 41660 Toivakka. Leijonaklubi aikoo käyttää Toivakan markkinahuutokaupan tuoton metallisten kynttilälyhtyjen hankintaan Toivakan ja Leivonmäen jokaiselle sankarihaudalle. Hanke on klubin yksi Suomi 100 -tempauksista.

Päivi Mäkinen juontaa ja esiintyy

Tapahtuman juontaa ja siinä esiintyy toivakkalaisyntyinen taiteilija Päivi Mäkinen Veli Matti Frimanin säestyksellä.

Markkinatori

Markkinatapahtumaan odotetaan kymmeniä torimyyjiä, yrityksiä ja yhdistyksiä myymään tuoteitaan ja esittelemään toimintaansa. Torimyyntipaikka maksaa vain 10 €, mutta yhdistyksille paikka on ilmainen.

Kirpputori

Kirpputori muodostuu pöytä- ja peräkonttikirppisalueista. Kirpputoripaikka maksaa vain 5 €. Tilaa on jopa sadalle kirppismyyjille.

Huutokauppa

Huutokauppaan tulee vähintään 100 huutokauppaerää tavaraa laidasta laitaan. Klubi ottaa edelleen vastaan tavaraa lahjoituksina ja myös myyntitoimeksiantoina 30 %:n tai vähintään 5 €:n myyntiprovisiolla. Huutokaupan meklaroi toivakkalainen Markku Kauppinen.

Lisätiedot, huutokauppalahjoitukset ja -myyntitoimeksiannot provisolla sekä paikkavaraukset

Järjestäjä toivoo saavansa paikkavaraukset ja tiedon huutokauppaan tulevasta materiaalista mahdollisimman nopeasti, vaikka mukaan pääsee niin kauan kuin tilaa riittää. Katso tarkemmat ohjeet ja yhteystiedot Lions Club Toivakan nettisivuilta.

Saatat myös pitää...

Vastaa