Valokuituliittymätarjous, joka ei voi toistua

Valokuituliittymän voi saada käyttöönsä Toivakan kirkonkylässä jo alle sadalla eurolla (99 €). Tähän asti hinta on ollut 1450 €. Nopeasti tilatessa liittymän voi saada käyttöönsä jo kuluvan vuoden aikana. Valokuituliittymätarjouksen ehtona on 110 tehtyä sopimusta kampanja-alueella tarjousaikana 30.9.2017 mennessä. Tarjouksen takana on Toivakan kunnan välillisesti osaomistama Keski-Suomen Valokuituverkot Oy (KSVV).

Tarjous, joka ei voi toistua

Toivakan kirkonkylän kampanja-alueen edullinen hinta perustuu kustannustehokkaaseen kerralla suuressa määrin rajatulla alueella toteutettavaan täydennysrakentamiseen. Toteuduttuaan tarjous ei voi toistua, koska toista kertaa suurta tilausmäärää ei voi saavuttaa. Siksi valokuituliittymä kannattaa tilata nyt, vaikka sitä ei vielä kokisi välttämättä tarvitsevankaan. Valokuituliittymä nostaa kiinteistön arvoa, turvaa nopean ja häiriöttömän internetyhteyden, jne.

Kirkonkylän ulkopuolella edulliset hinnat voimassa 30.9. asti

KSVV ottaa käyttöön 1.10. kustannusperusteisen hinnoittelun, jossa lyhyimpien liittymäpituuksien hinta laskee, mutta pidempien liittymäpituuksien hinta nousee rajusti. Siksi liittymä kannattaa tilata syyskuun loppuun mennessä vanhoilla hinnoilla. Esimerkiksi nyt 200 m liittymäpituus maksaa käyttövalmiina 1450 €, mutta hinta nousee lokakuun alussa 2950 €:oon. Lyhyimmimmillä 50 m:n etäisyyksillä edullinen 750€:n tarjoushinta on voimassa jo nyt.

Palvelusopimus alkaen 24,90 €/kk

Uuden liittymän tilaukseen ja internetpalvelusopimuksen uudistamiseen sisältyy aina 24 kk:n määräaikainen internetpalvelusopimus, joka edullisimmillaan maksaa vain 24,90€/kk. Liittymähinta erääntyy ja palvelusopimuksen laskutus alkaa vasta, kun liittymä on rakennettu ja käyttövalmis. Taloyhtiön internetpalvelusopimuksen hinta alkaa 14,90 €/kk/huoneisto huoneistojen kokonaismäärästä riiippuen. Lisätietoja KSVV:n liittymä- ja Valonetti-tuotteista ja hinnoista voi lukea KSVV:n nettisivulta.

TV-palvelu alkaa

KSVV aloittaa 1.10.2017 Maxivision Viihteen peruspalvelun verkossaan. Se sisältyy 50M/20M, 100M/100M, Rajaton ja Kausi tuotteiden perushintaan. Näiden Valonetti-tuotteiden käyttäjän tarvitsee vain tilata Maxivision Viihdeboxi KSVV:ltä, jonka jälkeen TV-antennin huolet ja häiriöt voi unohtaa valokuidun tarjotessa häiriöttömän TV-kuvan myrskyistä ja sateista huolimatta. Uuden liittymän tilaaja saa elokuun loppuun mennessä tilatessa 149€:n Maxivision Viihdeboxin vain 75€:lla. Maxivision Viihteen peruspalvelu sisältää maksutta 20 perus-TV-kanavaa, jotka lähes kaikki ovat HD-tasoisia. Lisätietoja KSVV:n Maxivision Viihteen peruspalvelusta voi lukea KSVV:n nettisivulta.

Paikallinen uusi myyjä

Toivakkalainen Markku Kauppinen on aloittanut myyntityön heinäkuussa KSVV:n myyjänä vastuualueenaan valokuitutuotteiden ja -palvelujen myynti mm. Toivakan kunnan alueella. Markku Kauppisen voi kutsua kertomaan lisää valokuidusta soitamalla numeroon 0400 263 833 tai laittamalla hänelle sähköpostia markku.kauppinen@ksvv.fi.

Lisätietoja Toivakan kampanjasta koko kunnassa

Lue tarkemmat tiedot Toivakan kampanjasta KSVV:n nettisivulta tai kotiisi jaetusta kampanjaesitteestä.

Lähteet

KSVV:n nettisivut, KSVV:n toimittama kuva-aineisto, KSVV:n henkilöstön haastattelu ja Toivakassa kotiin jaettu kampanjaesite.

Artikkelin kirjoittaja on ollut aktiivisesti mm. kehittämässä näitä uusia valokuituverkkotuotteita ja -palveluja Toivakan kunnan nimeämänä jäsenenä Keski-Suomen Verkkoholdin Oy:n ja Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n hallituksissa. 

Saatat myös pitää...

Vastaa