Valokuituliittymä alle satasen toteutuu

Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n (KSVV) asettama kampanjaehto 110 uutta sopimusta Toivakan kirkonkylällä ylittyi selvästi. Sopimuksia kertyi 160 ja luku kasvaa päivittäin. Kampanjaehdon täyttyminen tarkoittaa sitä, että liittymän saa 99 €:lla kampanja-alueella. KSVV jatkaa kampanja-aikaa vuoden loppuun asti lukuunottamatta nyt syksyllä rakennettavia osa-alueita, joissa mahdollisuus edulliseen kampanjahintaan päättyy valokuitua asentavan kaivurin ohittaessa kiinteistön.

Vielä tilattavissa 99 €:lla 31.12.2017 asti

Liittymiä on edelleen tilattavissa kampanja-alueella edulliseen hintaan vuoden vaihteeseen asti tai kunnes kaivaminen ohittaa kiinteistön. Katuosuuden kaivamisen toteutumisen jälkeenkin liittymä on tilattavissa, mutta toteutus siirtyy ensi vuoteen ja hintakin nousee. Nyt syksyllä rakentamattomilla kampanja-alueen kaduilla 99 €:n kampanjahinta on voimassa vielä 31.12.2017 asti. Vuodenvaihteen jälkeen liittymiä myydään uuden hinnaston mukaisella hinnalla alkaen 750 €.

Rakentaminen käynnistyi Aittojärvellä

Toivakkalaisen Maanrakennus J&J Mynttinen Oy:n koneyksikkö alkoi asentaa valokuitua tällä viikolla Aittojärven alueella ja sen jälkeen työ jatkuu ainakin Silanterintiellä. Kaikki Toivakan kirkonkylän kampanja-alueen valokuituliittymät rakennetaan viimeistään ensi vuonna rakentamiskauden alkupuolella.

Toivakan kampanja-alue

Lähteet ja lisätietoja:

KSVV toimitusjohtaja Janne Paunosen haastatelu

KSVV:n kampanjatiedote 19.10.2017

ksvv.fi

Aiempi artikkeli aiheesta:

https://toivakkalainen.fi/2017/07/22/valokuituliittymatarjous-joka-ei-voi-toistua/

Saatat myös pitää...

Vastaa