Rivitalo huutokaupasta pilkkahinnalla

Osta kokonainen oma rivitalo huutokaupasta pilkkahinnalla. Kirjoituksen päivityshetkeen (27.11.)  mennessä korkein tehty tarjous on vain 4000 € – siis neljätuhatta euroa! Kiinteistö Oy Toivakanhaka huutokauppaa neljän asunnon rivitaloa Huutokaupat.com -nettipalvelussa. Kiinteistö sijaitsee kävelymatkan päässä Toivakan keskustasta, osoitteessa Uudensillantie 17, 41660 Toivakka.

Huutokauppa päättyy 11.12.2017 klo 18.30 tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Huutokauppa päättyy myynti-ilmoituksen mukaan maanantaina 11.12.2017 klo 18.30 tai 3 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Odotettavissa on vilkasta huutamista juuri päättymishetken läheisyydessä. Tällä hetkellä huutajia on kolme ja myynti-ilmoitusta on katsottu 2502 kertaa. Katso huutokaupan tilanne linkistä.

Myyntiehdot ja yksityiskohtaiset tiedot

Myyntiehdot ja yksityiskohtaiset tiedot käyvät ilmi myynti-ilmoituksesta ja perusteellisesta kuntokartoitukseen perustuvasta rakennus- ja taloteknisestä arviosta.

Ote myynti-ilmoituksesta:

”Myydään v. 1980 rakennettu rivitalokohde, joka käsittää yhdessä rakennuksessa sijaitsevat neljä asuntoa, yht. 282 asuin-m² + kylmät varastot, talossa on kaksi kaksiota ja kaksi kolmiota. Kiinteistö lämpiää öljy- / hybridilämmityksellä, lämpö ostetaan naapuritalolta. Lämmön hinnan määrittelee Ki Oy Toivakanhakan hallitus, erillismittaus on järjestettävissä. Kiinteistö sijaitsee vuokratontilla, ostaja vastaa mahdollisista lainhuuto- ja kiinteistönmuodostuskuluista. Talossa on yhteiskanavointiin perustuva koneellinen poistoilmanvaihto, sekä liesituulettimet. Huopakatto on uusittu v. 2009-2010, samalla on tehty yläpohjan lisälämmöneristäminen. Kylpyhuoneet on remontoitu 2000 luvun vaihteessa, saunoja asunnoissa ei ole. Talossa on alkuperäiset kolmenkertaiset ikkunat, alkuperäiset ovet, joissa lukituksena Abloy Sento. Kohteesta on tehty kuntoarvio v. 2014. Huomioi että kuntoarvio on tehty taloista A ja B, myynnin kohteena on ainoastaan talo A.

Tiedustelut: Kiinteistö Oy Toivakanhaka, Tarja Viiansalo p. 0207 639444″

Toivakan Lämpö Oy on selvittämässä kaukolämpöverkon laajentamista alueelle. Kaukolämpöverkon laajennuksen toteutuessa rivitalolla on mahdollisuus liittyä kaukolämpöverkkoon, jossa lämpö tuotetaan edullisesti hakkeella.

Kiinteistö Oy Toivakanhaka ja Toivakan Lämpö Oy ovat Toivakan kunnan 100 %:sti omistamia tytäryhtiöitä.

Kuva Kiinteistö Oy Toivakanhakan huutokaupan olevan neljäasuntoisen talo I A:n takapihalta.

Päivitykset:

Lisätty 27.11.2017 klo 19.55 huutokaupan päättymisaika ja tämän hetkinen tarjous.

Saatat myös pitää...

Vastaa