Työttömiä Toivakkalaisia 97 (+2) lokakuussa 2017

Työttömiä toivakkalaisia työnhakijoita lokakuun 2017 lopussa oli 97. Työttömysprosentti on 9,0 %. Syyskuussa työttömiä oli kaksi väemmän eli 95. Vuodentakaiseen lokakuuhun verrattuna työttömien määrä on vähentynyt 32 henkilöllä.

Tarkempi jaottelu

Työttömistä alle 10 vuotiaiden ja alle 25 vuotiaiden lukua ei ole ilmoitettu lokakuussa, yli 50 vuotiaita oli 52 (syyskuussa 53), pitkäaikaistyöttömiä oli 27 (32) sekä vammaisia tai pitkäaikaissairaita oli 12 (12). Työttömistä naisia oli 44 (45) ja miehiä 53 (50). Lomautettujen määrää oli 6 (5).

Avoimien työpaikkojen määrää ei ole ilmoittetu

Avoimien työpaikkojen määrä ei ole ilmoitettu lokakuussa eikä syyskuussa.

Toivakkalaisten työttömyysprosentti 9,0 %

Toivakan työttömyysprosentti lokakuussa 2017 oli 9,0 %. Luku oli lähes sama jo elokuussa ja syyskuussa, jolloin se oli 8,8 %. Vuoden 2016 lokakuussa työttömiä oli 129 ja työttömyysprosentti oli 11,6 %. Työttömyys on vuoden aikana laskenut 32 henkilöllä eli 2,8 prosenttiyksikköä.

Toivakan työttömyysprosentti Keski-Suomen toiseksi pienin

Toivakan työttömyysprosentti oli jo toisen kuukauden peräkkäin Keski-Suomen toiseksi pienin. Multia kiri myös 9,0 % tulokseen Toivakan rinnalle lokakuussa. Toivakan työttömyys on ollut heinä- ja elokuussa maakunnan pienin, mutta syyskuussa Muurame ajoi ohi 8,5 %:n tuloksellaan. Muuramen jatkaa kärjessä myös lokakuussa 8,7 %:lla. Koko maakunnan työttömyysprosentti oli lokakuussa 12,1 %.

Lähteet:

TEM:n Keski-Suomen työllisyyskatsaus lokakuu 2017:

http://www.temtyollisyyskatsaus.fi/Textbase/Tkat-08/Pdf/Tkat_fi.pdf

Linkki Keski-Suomen työllisyyskatsauksien nettisivuun:

http://www.temtyollisyyskatsaus.fi/keski-suomi.aspx

Saatat myös pitää...

Vastaa