Tietoa meistä

Toivakkalainen.fi on perustettu marraskuussa 2016. Sivustolla on tarkoitus julkaista ja käydä avointa sensuroimatonta, mutta asiallista ja laillista keskustelua Toivakan kuntaa ja kuntalaisia koskevista asioista. Kritiikki on näillä sivuilla sallittua ja jopa erityisen toivottua. Sivuston muoto ja sisältö hakeaa vielä linjaansa, mutta ainakin kuntavaalien tiimoilta on tulossa kantaa ottavia kirjoituksia laajemmalta kirjoittajajoukolta.

Sisällön tuottamiseen voi osallistua kuka tahansa Toivakasta kiinnostunut. Annamme kaikille mahdollisuuden saada äänensä kuuluviin sivuston kautta.

Sivustolla ei ole mitään tekemista Toivakan kunnan virallisen teidottamisen ja tiedotuskanavien kanssa, joita kunnan viranhaltijajohto ansiokkaasti hoitaa. Toivakan kunnan viralliset nettisivut ovat toivakka.fi ja virallinen Facebook-sivu on avoin Toivakan kunta -sivu.

Toivakkalainen.fi -sivuston vapaaaehtoisena pääkirjoittajana on tällä hetkellä Juha Juusela, joka toki on ollut luettavissa artikkeleiden kirjoittajanimestäkin. Sivustoa ylläpidetään myös teknisesti täysin vapaaehtoisvoimin. Sivusto ei ole kaupallinen eikä siinä ole mainoksia. Palautetta ylläpidolle ja kirjoittajille voi antaa palaute -sivun kautta.

Voit seurata Toivakkalainen.fi uutisointia myös: